skön måndagsfylla

Blev o´learys och el clásico igår. Pinsam förlust för real madrid, men vi deppade inte för det. Vi alla drack mer än planerat och blev bra på lyset. Varken jag eller sandra kommer ihåg typ halva kvällen och snacka om att jag var förvånad när jag vaknade i fel säng i morse. med min "sambo" och hennes pojkvän!
men vi hade SKIT KUL igår! verkligen värt det!

inte ofta man dansar bugg på O´learys!

nu är det bara 5 dagar till min födelsedag, och bara 20 dagar tills jag åker till Sydafrika... LÄNGTAR!!!






/Sofia

el clásico

kort och gott bra helg!!!! 

snart: VINST FÖR REAL MADRID i el clásico!




/sofia

nu är det jul igen...

Första lediga dagen på sjukt länge, men SOVMORGON. åååh vad jag hade sett fram emot det, men icke! vaknar lite över 9 och ska bara gå en snabbis på toa, för att sen somna gott igen. Men på vägen till toan råkar jag kolla ut genom fönstret, och upptäcker till min stora förvåning att de e vitt ute, DEN FÖRSTA SNÖN! :D det måste ha snöat flera decimeter inatt/idag.
Så jag blev på så juligt humör att det har lyssnats på jul låtar hela dagen, bakats pepparkakor, druckit glögg och gjort snölykta idag. och tomteluvan har varit på hela dagen såklart.

Men det är värre att köra bil, olyckor har gjort tt vägar stängts av och det har varit KAOS!!! köer över hela staden. skönt att man har sluppit det.

Imorgon blir det utgång (som vanligt antar jag), men det ska bli kul! kära Ylva, Frida och födelsedagsbarnet Maddi kommer hem till ön för att parta oxå :D

nu: städa sen sova!!





/Sofia

Fortfarande bakis?

Fredags skulle vi ju bara sitta hemma och mysa framför idol och spel TP!! och det gjorde vi...en stund iallafall.
Sen drack vi vin och det blev utgång iallafall! Lördagen ville jag inte vakna, men var ju tvungen. Födelsedags fika
hos Hanna stod på schemat, och sedan direkt hem till Sandrie för o börja festa. o festen fortsatte, o slöt med att vi
tappade vår "girlpower" någonstans, för den var borta...jaja!!!
o igår la jag mej halv 10 (!?!!??!!)  brukar aldrig sova så tidigt, men var död. O imorse när jag skulle till jobbet var
dödheten inte borta, och jag känner mej fortfarande bakis! jag är kass!!
o fick veta att jag får förlängt januari ut på jobbet oxå! GRYMT!!! kommer ju hem från Sydafrika 15/1 så sjuuukt
skönt att ha ett jobb att komma hem till!         lycklig.






känns som att denna bilden e tagen hyfsat sent på kvällen, inte helt ok! men vi bjuder på den!

/Sofa


Jag blir så dum av dej




En helt vanlig Torsdag, jobbat, fikat och handlat.
kollade nyss på paradise hotell, och jag tyckte nog att det var rätt som åkte ut. Veronika va ju hur blåst som helst.
nu väntar jag på att min tvätt ska torka så att jag kan få gå och lägga mej, passade på att måla naglarna lite hastigt också.







/Sofia

barn och gymnastik

Hektisk dag på jobbet. men sedan har dagen flytit på bra!
Ikväll var jag barnvakt åt mina 3 småsyskon, lämnade och hämtade mellersta lillasystern i på ridlektion. Fick smygtitta på hästarna i stallet, dom är ju jätte fina (trots att jag inte vågar gå nära dom, så e dom fina på håll).
sedan har vi lekt gymnaster och jag tror att jag har upptäckt en dold talang hos mej själv! Grymt!

nu: Sverige-Tyskland, och jag tippar på förlust till Sverige! vi får se vi får se...





/Sofia


Jobbe?!

Jaa det enda som händer just nu är jobb...roligare än så har jag inte just nu. Igår drack jag vin och lyssnade på massa gamla låtar med min kära sambo och boman och nicklas. Trevligt var det! Hämtade ut klänningen och skorna som jag hade beställt också. Det satt bra, men var ett hål (?!?) i klänningen som jag måste sy till. Mer jobb att skicka tillbaka klänningen än att sy till det. så det får gå.
idag har jag bara suttit på möte och jobbat hela dagen.

Nu ska jag plåga sambon o hennes pojkvän med att kolla på paradise hotel!<3


/Sofia

Oskar Linnros och bilkrock!

Fredagen var sjuuukt bra! kvällen började tidigt. Förfest hos Sandra innan vi åkte ner till Joda för att ta en drink, sedan vidare till wisby strand för att se Oskar Linnros. Han var grym. Träffade många roliga människor där, men vi bestämde oss för att dra vidare. men innan så träffade vi på självaste Oskar. Tog foto och pratade lite med honom, och sedan var kvällen räddad. Drog vidare och hamnade på munkkällaren, där vi träffade en känd vm domare i hockey. kvällen flöt på och den innehöll massor med alkohol. PERFEKT!

Lördagen slöt både jag och Sandra jobba klockan 9, så hämtade henne efter jobbet, sen skulle vi hem till mej och börja festa. Bara det att jag krockade påvägen hem. Allt var mitt fel och jag kommer få betala där efter...Ingen blev skadad men vi alla var väldigt chockade. Efter prat med polis och så, bytte vi nummer och bestämde att vi skulle prata mer dagen efter. Så vi fortsatte hem och började festa. Kvällen för min del slöt ganska tidigt (antagligen pga krocken), jag fick åka hem och sova.

i morse ville jag inte vakna, dels pga att jag mådde sjukt dåligt och dels för att det skulle pratas om bilen och så

äntligen är den här dagen över och vi får se hur det går med bilar och betalningar i morgon.

ny vecka och nya tag!!
       

/Sofia


IKVÄLL!

ikväll smäller det!

sitter och laddar upp med att lyssna på låtar och käka potatis och purjolöksoppa!
snart är klockan 12, det som ännu ska hinnas med är detta

-systembolaget
-prova alla kläder i gareroben
-smink
-hår
-äta mat                                          
                            skorna

och säkert mer som jag inte kommer på nu. Mina skor som jag har lämnat in på om klackning är inte klara och det SUGER. dom e annars SJUUUKT snygga.
ne fortsätta tagga... ett inlägg från oss båda kommer ikväll!
                                                        

 

   /Sofia

ofta......

OFTA JAG SKRIVER ETT INLÄGG OCH ALLT FÖRSVINNER FÖR ATT JAG SKA LÄGGA UPP EN BILD.
/SANDRA

En helt vanlig Onsdag

Sofia: Känns som att vi har startat upp den här blogge och varit sjukt dåliga på uppdatering. Vad e meningen med en blogg om man inte skriver i den?. Helgen var bra! blev en riktigt bra utekväll i fredags, mycket drinkar och mindre minne. 
                                    
Lördagen var också bra. Gick upp i tid och drog ut på GGN där vi snabbt började tagga till igen. Så klockan 3 när vi åkte där ifrån var vi alla runda under fötterna. Bilen som vi skulle åka in till stan i (min bil....) startade inte, så fick ringa pappa för skjuts. Väl inne i stan så bjöd Fanny på födelsedags middag, riktigt gott o trevligt var det.
Senare fortsatte kvällen för min del på ggnfesten i rackethallen, Sandra gick till hp5.

Den här veckan har väl börjat bra, vi båda har jobbat och inte så mycket mer. Jag köpte en bil i Måndags (en opel) , och den rullar på fint.
Vi gick en runda på stan idag, men inga större fynd in handlades. Blir en runda till imorgon.

På fredag ska vi på Oskar Linnros, och vi är suuuper taggade. Pratade just med pappa, och han skulle kolla upp om de inte gick att ordna så va kan få prata lite med Oskar. Det hade vart SJUKT VÄRT!!
får se hur det går. Skriver nog snart igen (ska försöka iallafall).
 

           


första inlägget

jaha då har vi skaffat blogg då, äntligen kanske? (!!!!!) man ska ju tydigen ha det nu för tiden. aja.

vi ( sandra och sofia) = ( esoches) alltså vi börjar på s alltså es så som man utalar det ;) detta är våran helt egna nya blogg.

sandra: hur börjar man nu då, första riktiga inlägget. jag heter sandra,  min kompanjon heter sofia aka fia. vi har tänkt att denna blogg ska vara lite som en dagbok för oss. vi lär ju lägga in lite bilder och sådant också. just nu sitter vi och dricker lite bärs o vin, det blir utgåg ikväll. vet ej hur vi kom in på att skaffa  blogg just nu men kändes som rätt tillfälle på något underligt sätt. hamnplan 5 ikväll troligen, är ju ggn helg nu så hoppas på folk ute (fast dem kanske vilar tills imorgon :o) det blir nog bra, jag o fia kan nog roa varandra i värsta fall eller blogga ;) haha sha sha bloggen!

sofia: ja som sagt, ÄNTLIGEN har vi skaffat blogg. Kändes som att vi kommit till den punkten i livet där man skaffar blogg, och varför inte göra en blogg tillsamans då! ( det händer inte så mycket i våra liv just nu, så lika bra att dela på en ;) ). Eftersom att Sandra och jag gör mycket tillsammans (om inte typ allt?!)  så passar det ju sjukt bra att just vi gör en tillsammans (sandra e ju trots allt min andra hälft).
Som sagt GGN helg, och gotland fylls a massa nördiga motorcykel dårar! Men det är roligt med nya ansikten på ön. Imorgon är den stora ggn festen och vi har lite delade meninger om hur vida vi ska gå på festen eller inte. jag vill/ tänker gåå¨!! och tänker oxå få med mej kära Sandra på det i morgon! lite övertalning krävs...men det ska lyckas...vill ju inte gå utan henne såklart!!
nu ska vi fortsätta dricka på vårat vin o tagga utgång! kära Ylva komme hem ikväll så blir ett välkomnande som heter duga! har ju saknat henne såklart! skriver mer en annan dag.


vi tackar för oss och höjer glasen och skålar för våran nya blogg

SKÅL!!! 



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0