lonely day - phantom planet. spelas exakt nu

när vi kom på bloggen tyckte jag det var en bra ide att skriva lite då och då om vad som händer och så men har jag gjort det.. nää! jag suger.
men det är ju riktigt smart med blogg, en dagbok. kul att läsa tillbaka o minnas vad man gjort eller som just nu inte gjort.. för i skrivande stund tycker jag verkligen allt sugaah. jag börjar nog bli sjuk i huvudet, på riktigt. känns lite tungt.
jag borde vara glad egentligen tror jag. igår sa någon till mig att han tycker om mig. imorse ville jag att han skulle gå och när han gått utför dörren bölade jag lite. varför vet jag inte. inte över honom iaf måste göra det klart för mig och dig med fia, för vi är ju de enda som läser bloggen. tack för du finns i mitt liv föresten :)
förkyld har jag också blivit, jävlar vad det är synd om mig just nu känner jag. men behöver skriva lite så jag kan läsa det sen o inse hur patetisk man är. o göra något åt det istället för att sitta och tjura i soffan o lyssna på jespers akustiska playlist på spotify.
jens ringde nu, han vill att vi ska gå ut ikväll. hade tänkt att INTE gå ut i helgen INTE dricka, men sitta på soffan o tjura som sagt, göra något åt mig själv istället. fast lär nog inte gå ut..
mitt första egna inlägg blev lite depp men så äre bara idag. vad skönt att skriva lite.
hejdå

RSS 2.0